Tomek_zy 07.02.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Witam, Od dłuższego czasu jestem czytelnikiem tego wspaniałego forum! Ale teraz chciałbym też dołożyć swoją cegiełkę do jego obszernych zbiorów. Okazja jest idealna bo zaczynam budowę naszego domu energooszczędnego, ogrzewanego prądem. Planuję pokazać i napisać więcej o naszych doświadczeniach. Pracuję również nad własną stroną: na razie będącą w powijakach: domnaprad.pl. Chcę zebrać w jednym miejscu więcej danych, informacji i doświadczeń osób, które zainteresowane są tematem ogrzewania domów prądem elektrycznym z sieci. Pozdrawiam! Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_zy 26.01.2018 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Witam, Mój pierwszy post był... rok temu. Będzie poprawa, ponieważ i dom i strona o budowie wygląda zupełnie inaczej. Ale chcę jeszcze posprawdząć jak wszystko działa na forum Muratora. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts