sekretarka 07.02.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Jak w temacie, którą firmę wybrać do okien ? Wiadomo KNS taniej, ale chodzi mi o jakość, a nie mam doświadczenia. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruben 07.02.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) **********est tańsze to fakt. I ja posiadam okna właśnie od nich. Jestem zadowolony, choćby dlatego, że dystrybutor przy drugiej wymianie relatywnie zszedł z ceny. Ogólnie jestem zadowolony z tej firmy i pod każdym względem mi odpowiada. Edytowane 9 Lutego 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sekretarka 11.02.2017 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ruben dziękuje za odpowiedz, po długich przemyśleniach wybrałam Oknoplast, pakiet trzy - szybowy model Pixel, mam nadzieję, że będę z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts