pablos100 07.02.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Witam. jestem zainteresowany kupnem mieszkania nad którym będzie znajdował się inny lokal mieszkalny w którym będą schody. Schody będą ,, biegły" po tej samej ścianie nośnej obu mieszkań. Czy według Was jak sąsiad mieszkający piętro wyżej będzie chodził po swoich schodach w butach hałas będzie przenosił się po ścianie do mojego lokalu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 08.02.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 08.02.2017 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Witam. jestem zainteresowany kupnem mieszkania nad którym będzie znajdował się inny lokal mieszkalny w którym będą schody. Schody będą ,, biegły" po tej samej ścianie nośnej obu mieszkań. Czy według Was jak sąsiad mieszkający piętro wyżej będzie chodził po swoich schodach w butach hałas będzie przenosił się po ścianie do mojego lokalu ??? a nie można tego po prostu sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos100 09.02.2017 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Niestety nie mozna bo blok jest w trakcie budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 09.02.2017 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 ... to budynek powinien spełniać wymagania akustyczne dot. przegród budowlanych, w tym między lokalowych. Ja bym się nie przejmował schodami, natomiast ( jak to w "bloku" ) nie odetniesz się akustycznie od reszty w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablos100 09.02.2017 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Teraz mieszkam w lokalu gdzie na wspólnej ścianie ale na jednym poziomie miedzy mieszkaniami są schody i jest tragicznie jeśli chodzi o odgłosy dochodzące zza ściany .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts