jacak89 07.02.2017 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Witam, mam pytanie i mam nadzieję że na forum uzyskam odpowiedź. Kładłem gładź u siebie w mieszkaniu i wykańczałem wnęki w oknach. W oknach posiadam rolety zewnętrzne i wewnątrz okna posiadam zaślepkę która jest do rolety i przez przypadek zapomniałem o niej i nałożyłem na nią gładź, i teraz pytanie czym można gładź usunąć? jakoś namoczyć i zetrzeć? bo szpachelką raczej się porysuje pewnie element. Mam nadzieje że znajdę tutaj u was pomoc. Z góry dziekuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.03.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Szanowny Panie, polecam spróbować usunąć gładź po jej namoczeniu wodą. Należy do tego użyć namoczonej szmatki .Jeśli to nie pomoże, pozostaje delikatne usunięcie gładzi w sposób mechaniczny, np. szpachelką, ale ostrożnie, tak aby nie zarysować powierzchni. Zapewne nie da się w ten sposób zdrapać wszystkiego, więc pozostałości usuwamy namoczoną szmatką. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts