yaro137 07.02.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma ktoś może szkic jak powinny być wykonane uchwyty pod balustradę/balkon francuski tak, aby uchwyty na element balustrady wychodziły nie z zewnętrznej części izolacji prostopadle do płaszczyzny okna, ale z tej prostopadłej? Żona wypatrzyła i chce mieć w ten sposób. Na ścianie ma być 20cm styropianu więc nie powinno być chyba problemu żeby coś takiego wychodziło z boku płyty. Kwestia jak mają takie uchwyty wyglądać żeby je można założyć przed położeniem izolacji i potem do tego przykręcić balustradę bo myślę, żeby to kowalowi dać do wykonania a nie chcę żeby kombinował tylko oparł się a sprawdzonym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 07.02.2017 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Trzeba to zrobic przed rozpoczęciem ocieplania elewacji w scianie wiercisz 4 dziury fi16, wklejasz szpilki na kotwe chemiczną i do tego mocujesz na gotowo lub nie gotowo tą barierke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MJarekM 07.02.2017 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 07.02.2017 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Gdzie wtedy dokręcam barierkę jeśli nie na gotowo? Chodzi mi bardziej o jakiś rysunek takiego połączenia. Sam nie bardzo potrafię to wymyślić a na pewno ktoś to już nie raz robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts