editt2 07.02.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Cześć, mam do wyboru dwa reku, Brink300 5500zł ( sterownik tygodniowy 600 zł Air Control) Thessla 300AirPAck- 5700 zł (sterownik AirL- 350, Air++ 700) Sterowniki dodatkowo. którego brać cena/jakość z jakim sterownikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aENE 12.04.2017 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Witam, czy temat jeszcze aktualny? Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć tak, w zależności od Twoich oczekiwań od rekuperacji można Ci pomoc. - Nowoczesność (żeby chwalić się kolegom) - sterownik Air++ jak najbardziej.- Łatwość instalacji i nastaw, jakościowe materiały - Brink. Ale powiem szczyrze, że rekuperatory Brinka sprzedają i inne producenci taki jak: Stiebel Eltron, Wolf.I oferty cenowe mogą być lepsze. Jak jeszcze nie zdecydowałeś się to chętnie odpowiem na konkretne zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colllumb 09.02.2018 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Gdzie taka cena za thessle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 10.02.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2018 Bardzo dobre ceny, aż za dobre. Pewnie montaż liczony dodatkowo i 8%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 11.02.2018 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Tylko, że rok temu. na Allegro widziałem jakaś Thessle BASE poniżej 6 tys. Ktoś coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts