Dominika2302 08.02.2017 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Witam, Mam sosnowa lakierowana podloge. Deski po wielokrotnym cyklinowaniu nie nadaja sie juz do cyklinowania. Podloga jest bardzo zniszczona, lakier w wielu miejscach jest wytarty sa bardzo glebokie rysy. Chcialabym ja uratowac. Chcialabym na niej osiagnac efekt postarzanej podlogi. Chcialabym to zrobic sama ( mam spore doswiadczenie w remontach klade nawet tynki zewnetrzne) ale kompletnie nie moge znalezc jak osiagnac taki efekt i czy da sie to zrobic nie scierajac za bardzo desek? Jak szczotkuje sie podloge i czym? Czym zmienic kolor bejca czy barwionym lakierem? Moze macie jakies pomysly na taka podloge Jakie produkty polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/226684-sosnowa-pod%C5%82oga-co-zrobi%C4%87-je%C5%9Bli-nie-mo%C5%BAna-wycyklinowa%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts