adam_mk 11.02.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Belki kompletne rozdzielacza sprzedają poskręcane "ręcami".Przy montażu trzeba podokręcać rotametry, korki, nyple do podpięcia rurek itd.Może było tak, ze ten rotametr był "zakręcony" jak go hydraulik dokręcał do belki?Wtedy tak go docisnął, ze go paluchami nie ruszysz.Weź klucza, delikatnie poluzuj cały rotametr na belce i wtedy odkręć plastikiem.Dokręć go do belki tak jak było i wyreguluj.Jest uszczelniony oringiem gumowym.Nie trzeba pakuł, teflonu czy innych cudów. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.02.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Te na dole, to najlepiej, odkręć do końca.Wszystkie. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar87 11.02.2017 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Niestety nie było mnie przy montazu belek itp dlatego nie mam pojęcia co on nawywijał, w kazdym badź razie będę się jeszcze tym bawił. Plus jest taki, że teraz przynajmniej wiem, że mogę sobie dokładnie ustawić temperaturę podłogi na dane pomieszczenie i w końcu w łazience jak zona wyjdzie spod prysznica, nie będzie się darła, że jej w stopy zimno Pobawię się zaworkami i wracam z recenzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts