Zbyszekk 24.07.2002 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Mam prośbę o wszelkie informacje na temat okien tych dwu firm, poniewaz nie jestem zdecydowany które wybrać, a nie chciałbym popełnić błędu. Wycena okien jest bardzo podobna, jakość też z minimalnym wskazaniem na Goran. Okna mają być z mahoniu meranti, lazur, kolor orzech, ze szprosami zakładanymi. A może firma Dziadek, o której ostatnio usłyszałem kilka pozytywnych opinii. (Cena powinna być trochę niższa).Z góry dziękuję za każdą informazjęZbyszek _________________ [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Zbyszekk dnia 2002-07-25 20:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 24.07.2002 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Mamy w domu okna f-y natura, sosna selekcjonowana, lazur - meranti, jakość wykonania OK, choć nie perfekcyjna, musiałem jedno reklamować z powodu wycieku żywicy na szprosie - przyjechali po ok 2 tygodniach, ale wymienili skrzydło.Finiszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 29.07.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 GORAN i Dziadek znam osobiście i można je polecać - znam ich produkcję.NATURA nie znam i nie słyszałem - żywica na szprosie sygnalizowana przez jednego z forumowiczów świadczy o nieprawidłowym doborze drewna - tego nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts