Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam ?adnego kompeltu wypoczynkowego ze skóry-help !!

yuana

Recommended Posts

Witam !!!

ja miałem komplet ze skóry i nigdy więcej bym czegoś takiego nie kupił .

Meble są zimne ,nieprzyjemne w dotyku zwłaszcza kiedy się na nich siedzi w krótkich spodenkach -skóra (ludzka) zaraz sie przykleja do skóry kanapy i wstając odrywamy się od takiego mebla - a feeee .

jedyną zaletą mebli ze skóry jest niezły wygląd ( czyt.snobistyczny) i to że jak wylejesz na kanapę np. wino to wytrzesz i po kłopocie natomiast materiał przyjmie takie winko na stałe .

Są to snobistyczne meble i już bo mają więcej wad niż zalet a mimo to ludzie je kupują .?????Dlaczego ???

pozdr D.RZ

ps. A meble zaprezentowane przez Agacka to już tragedia ........co wy w tym widzicie ???

Witam !!!

Toż jest to moja i tylko moja opinia o meblach snobistycznych (więcej wad niż zalet) .

Jeśli uwarzasz że tylko pozytywna opinia się liczy to bardzo mi przykro że się zawiodłaś ,ale niestety jej nie zmienię .Nikogo nie obraziłem i nie miałem takiego zamiaru (nie wiem skąd ci to przyszło do głowy) .Moja opinia o zdjęciu brązowego kompletu jest niezmienna -są tragiczne i kiczowate .

Chciałem tylko napisać parę zdań o wadach takich mebli ,ale przyjęłaś to jako obrazę .

pozdr D.RZ

• 2 years później...
Bardzo ciekawą ofertę mebli tapicerowanych mają salony mebli Flair

zob. http://www.flair.pl

Rzeczywiście są świetne. Zwłaszcza urzekła mnie sofa Michelle.

http://www.flair.pl/polski/produkty/wypoczynkowe/michelle.htm

Czy ktoś wie jaka to 'półka' cenowa?

A ja kupuję zdecydowanie BLOW z Flair-a, ten narożnik jest nieziemsko wygodny i ustawny.

widziałam ostatno w Agata meble rześko wyglądający i mega wygodny zestaw wypoczynkowy w skórze, same plusy ,jeden minus\a może nie\ a mianowicie produkcja Malezja :o .ktokolwiek widział,ktokolwiek wie niech się odezwie -zachęci lub skrytykuje.Będę wdzięczna za każdą opinię.

Mam dylemat. W moim miasteczku, w jednym sklepie można kupić używane meble, między innymi komplety wypoczynkowe ze skóry. Taki w podobnym stylu jak wkleiła Agacka, Komplet zawiera: sofę 3, sofę 2 i jeden fotel, w sumie za 3000zł. Nie zniszczone choć oczywiście z oznakami używania, nie wiem czy to dobry pomysł żeby kupić używany wypoczynek? Niby to nie łóżko, ale... Co sądzicie o tej cenie i o tym pomyśle?

Tylko jedna UWAGA !

Nie kupujcie wypoczynku z "eko-skóry".

Po 3 latach tragedia, do wyrzucenia lub do ponownego obicia (btw użytkowane tylko przez 2 osoby i to bez opcji spania).

Moje meble były z firmy Wajnert :x .

Zdecydowanie nie polecam.

I jeszcze jedno - w ciągu lata strasznie człowiek cały się lepi do fotela (próbowałem na prawdziwej skórze i na "eko-skórze").

Tylko jedna UWAGA !

Nie kupujcie wypoczynku z "eko-skóry".

Po 3 latach tragedia, do wyrzucenia lub do ponownego obicia (btw użytkowane tylko przez 2 osoby i to bez opcji spania).

Moje meble były z firmy Wajnert :x .

Zdecydowanie nie polecam.

I jeszcze jedno - w ciągu lata strasznie człowiek cały się lepi do fotela (próbowałem na prawdziwej skórze i na "eko-skórze").

Tak jest.!!! NIE ZABIJAĆ ZWIERZAKÓW !!!!