yaro137 09.02.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jak naprawić dziury i rozerwania? Czym dokleić żeby się trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 09.02.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 doklejasz na starą folię nową taka samo folie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwilkolek 09.02.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dla mnie to ta folia kubełkowa to strata pieniędzy, w jakim celu ja się daje jak ona nic nie wytrzymuje i już jest podarta. Ja na ściany piwnicy dałem hydroizolacje botament bm 92 i styrodur. "Fachowcy" ze wsi jak to zobaczyli odrazu do mnie: Panie to trzeba odkopac i dać folie kubełkowa!Ja się pytam po co? I nikt nie umie dać sensownej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.02.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Podobno do wentylowania ściany fundamentu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 10.02.2017 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 U mnie folia chroni ocieplenie fundamentu - gryzonie, uszkodzenia mechaniczne izolacji termicznej podczas zasypywania fundamentów. Porwana jest tam gdzie dawali doprowadzenie gazu i przyłącze wody. Styropian przylega bezpośrednio do ściany fundamentowej. Chodzi o to czym przykleić nową folę, żeby zabezpieczyć miejsca gdzie została poprzerywana i czy w ogóle jest sens sklejać czy tylko założyć i obsypać ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts