moniadof 09.02.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 (edytowane) Kupił ktoś kiedyś ? Jak się sprawują ? Czy faktycznie są takie dobre czy to kolejna kicha? Edytowane 17 Marca 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 10.02.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Aktualnego wyrobu nie znam ale kiedyś t.j. w ubiegłym wieku używałęm parkera dość intensywnie i to przez kilka lat. Było to bardzo drogie pióro ( pozłacana stalówka) i stosowałem drogi wówczas atrament. Pisało się bardzo leciutko aż do czasu gdy użyczyłem na chwilkę dla kolegi do podpisania listy obecności. Osoba która używała wyłącznie długopisu poprzez nacisk zrobiła pędzel z stalówki i do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 10.02.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Parker Parkerowi nierówny. Chcesz porządne pióro i niedrogie - kup pióro Montblanc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 14.02.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Nie znam tego, takie dobre? Sam kiedyś myślałam o kupnie pióra, bo mam do nich sentyment i swego czasu wiele piórem pisałam, ale jakoś nigdy do kupna nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinaaa92 14.02.2017 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 (edytowane) Pióra jeszcze nie wszyły z mody ? juz dawno nie widziałam nikogo kto by używał pióra. Edytowane 23 Lutego 2017 przez ewelinaaa92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.02.2017 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ja mam Pelikana, nie wiem, jaki model ale takie krótkie z tłoczkiem i dobrą stalówką. Kupiłam sobie sama jako prezent na 40 urodziny (byłam sama na emigracji i to chyba z żalu nad sobą) Owszem używam czasem ale... kupiłam po długich rozmyślaniach (koszmarnie drogie było, ponad 150 funtów) i okazało się, że nie przemyślałam jednego- ma za grubo piszącą stalówkę. Owszem, ładnie wygląda, ale niewygodnie się pisze. Nie, sam proces pisania nie jest niewygodny, ale gruba linia wymusza większe litery. Powinnam była jednak lepiej przemyśleć. W efekcie używam dość rzadko, choć ręcznie piszę dużo. Ale w sumie cieszę się, że je kupiłam. Taka fajna pamiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 25.02.2017 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dostałam kilka lat temu zestaw pióro i długopis z parkera. Bardzo dobrze używa mi się jednego jak i drugiego . Myślę , że to firma godna polecenia , ja sobie chwalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 01.03.2017 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dawno temu używałem pióra parker i bardzo dobrze mi się nim pisało. Nic się nie zalewało, operowało się nim naprawdę świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia0054 16.03.2017 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Mam pióro Parkera i na pewno jest dużo lepsze niż te wszystkie firmy no name. Szkoda tylko, że mimo niezbyt częstego pisania tzreba cały czas wkład wymieniać, a do najtańszych nei należą Edytowane 27 Marca 2017 przez mysia0054 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czesie 17.03.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Pisaniem takim Parkerem od razu podnosi twój prestiż haha Piórem pisze się o wiele staranniej i wcale nie mówię tu charakterze pisma. Materiały z jakich jest wykonany są o niebo lepsze od takich tanich długopisów, które mają to do siebie, że strasznie się ślizgają między palcami. No i ręka tak się nie męczy podczas pisania. Parker to marka sama w sobie. Oczywiście są też modele ze średniej półki, na które każdy może sobie pozwolić. Ale niczym nie odbiegają od najlepszych produktów tej firmy, przynajmniej dla mnie. Jak będziesz je szanował to na pewno będzie ci długo służyć i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataia91 05.04.2017 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Według mnie Parker to jest jedna z lepszych firm od długopisów i piór. Mi bardzo przypadły do gustu , o wiele lepiej mi się nimi piszę , i już bardzo zwracam uwagę na to czy to zwykły długopis czy też nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.04.2017 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 U mnie Parker szybko się zepsuł. Wylewał się atrament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts