HubertT 10.02.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Witam, potrzebuję blatu do biurka o wymiarach 75 x 130 cm, chciałbym aby materiałem był bambus. Niestety znajduję jedynie kawałki o szerokości ok 60 cm. Pracownik zakładu stolarskiego zaproponował mi że mogą taki blat skleić do porządanej szerokości. Jestem sceptyczny, bo nie wiem jak jest z wytrzymałością. U mnie na tym biurku będzie stało sporo sprzętu komputerowego, wagowo ok 30 kg. Boję się że po jakimś czasie blat pęknie w miejscu klejenia. A może to jest taka technika że wytrzyma nawet dużo większy nacisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 10.02.2017 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Jak mają dobry klej to prędzej ta prasowana trawa rozejdzie ci się niż pójdzie w miejscu łączenia. Jak miałbyś z tego powodu nie spać - to poproś o dodatkowe danie na klej czterech kołków fi 10. Wtedy dasz na to 200 kg i będzie cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HubertT 10.02.2017 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Dziękuję, takiego potwierdzenia potrzebowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts