piotrmak 21.01.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 No ale z marką Candy mam przeboje na dziś. Pierwsza awaria praktycznie w 1 miesiącu. A dzisiaj dalej jest praktycznie niesprawna i jest koniec gwarancji. A mówienie, że kiedyś Panie to były dobre "sprzęty" jest lekkim nadużyciem. Trzeba by cały rozwój cywilizacyjny zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nerwus 21.01.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Pralka Candy padła u nas po 17 latach-poleciała elektronika, nigdy wcześniej nie była naprawiana, Nowa pralka to Bosch, niby nie jest zła, fajne programy, cicha, ale jakaś taka delikatna sie zdaje w porównaniu do starej Candy. Znajomy serwisant powiedział że teraz albo kupuje się tanio by żal wyrzucić nie było, albo drogo by nie musieć naprawiać (liczyć na cud w domyśle). płyta ceramiczna i piekarnik z drugiej ręki AEG- 22 lata, właśnie zepsuła sie płyta. Zaczęły sie gorączkowe poszukiwania i jestem w kropce, czy nowy AEG to jeszcze AEG? Pisałem na infolinię AEGa w Polsce i odpisali mi , że wybrana płyta jest w całości produkowana w Niemczech ale... cena porównywalna z Amiką, Boschem i tym podobnymi, więc zdaje sie że i jakość też będzie podobna. No i nadal szukamy bo opinie o serwisie i częściach AEG'a nie są zbyt pozytywne. Najgorsze jest teraz to, że ciężko odróżnić wpis trola od osoby która faktycznie ma wiedzę w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.01.2020 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 No i jutro muszę podjąć decyzję. Chciałabym Miele, ale głęboka jest bardzo i będzie wystawać a do tego jest jeszcze możliwe, że drzwi nie otworzę bo bidet przeszkadza. Więc chyba Mele upadło, choć mam upatrzoną taką prostą, sympatyczną i wcale niedrogą. Zostaje chyba AEG i też nic o nich nie wiem, to znaczy o serwisie nic nie wiem, oby nie był potrzebny.A Hoover? Mężowi się podoba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts