storkadalbert 02.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Jak najlepiej i najwygodniej centralnie sterować grzejnikami Atlantic? Tylko za pomocą chronokarty? Czy jest możliwość podłączenia innego sterownika umieszczanego np. na ścianie?Czy grzejniki powinny mieć termostat elektroniczny czy cyfrowy? (czym one się różnią?) Dziękuję za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 02.09.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ja kupiłam 5 lat temu (mieszkanie 50m2) cztery grzejniki Atlanticw tym jeden właśnie z chronokartą. Nigdy z niej nie korzystałam (już nawet nie pamiętam dlaczego tak wyszło )- trzy lata temu dwa z tych grzejników zmieniłam na piec akumulacyjny Dimplex wreszcie i odetchnęłam finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts