art_composites 16.02.2017 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Wiem wiem jaka otulina, sa o różnych grubosciach scianek, widziałem o grubości 3cm, musze tylko pomiary zrobic czy wejda takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 20.02.2017 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Najgorzej jest w tych miejscach jak obie rury zakręcają, tutaj nie ma miejsca na otulinę, nawet tą cieniutką i co w tym miejscu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 20.02.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zaizoluj obie razem, tam gdzie można, wciśnij pomiędzy rury jakąkolwiek grubość i otul obie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts