sda121 12.02.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Mam pytanie dotyczące tego jak zabrać się (nie samemu) za wykańczanie łazienki płytkami (ściany pod sam sufit + podłoga). Mam na oku poniższe płytki: http://risco.com.pl/plytki-imitujace-marmur/ Jest to, jak pisze, płytka szkliwiona, i moje pytanie dotyczy tego jak tego typu płytki miałbym przyciąć, już w trakcie montażu. Po zakupie czystego materiału, miałbym jedynie płytki, nie docięte, wiadomo nie pasowałyby tak by z pudełka obłożyć nimi łazienkę. Czy cięcie tego typu płytek jest możliwe na miejscu, w domu, w trakcie montażu ? Czy zamówiona ekipa od kładzenia płytek potrzebowałaby specjalnego sprzętu do tego ? Czy w związku z tym że są to płytki podwyższonej kategorii, polerowane, byłoby w porządku ciąć je zwykłym sprzętem, w domu, a nie fabrycznie według planu ? Kładłem już zwykłe płytki i te cięło się normalnie w domu przy montażu. Ale jak się sprawa ma przy takich jak te podane w linku? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 12.02.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 a który sprzedawca potnie Ci płytki pod Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 14.02.2017 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Przyjdzie fliziarz i przytnie jak będzie trzeba o metodzie przycinania na wymiar w sklepie nie słyszałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 14.02.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Panowie to reklama szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysztofr14 26.03.2017 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 masakra .szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts