dandez 13.02.2017 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Witam Serdecznie Mam w domu tynk natryskowy agregatem. Malowanie zakończone, wszystko wyszło elegancko. Do momentu aż zawiesiłem oświetlenie bijące po suficie na korytarzu wzdłuż i wszerz. Efekt jest taki, że czego nie było widać do tej pory teraz jest koszmarem.Sufit i nierówności, które pod światło na nim widać wyglądają jak PiZZA:) Efekt, taki, że sufit w porównianiu z równiutkimi ścianami strasznie paskudzi pomieszczenie. Czy jest jakaś farba strukturalna biała, o w miarę grubej warstwie krycia, która by to dobrze pokryła i wyrównała powierzchnię? Sufit jest biały pociągnięty gruntem i farbą śnieżką. Gładzi szpachlowej nie chcę bo musiałbym iść za ciosem po wszystkich pomieszczeniach z gładzią. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 14.02.2017 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Farb strukturalnych jest pod dostatkiem : https://www.leroymerlin.pl/farby/efekty-dekoratorskie/farby-strukturalne,a771.html , tylko nie wiem czy w twoim przypadku zda to egzamin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts