Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy rafał_blecharz

Bard13

Recommended Posts

Dzieki za 1 odpowiedz.

Warunki zabudowy mam nadzieje otrzymac po 1 miesiacu ;-) ;-) Gmina ma do konca listopada miec swoj nowy plan zagospodarowania, a w starym ta dzialaka miala juz okreslone przeznaczenie pod uslugi - poza tym dzialke kupilem od gminy wiec maja male zobowiazanie do mnie ze wydalem na nia duuzo kasy ;-) Kurcze ale jestem naiwny ...

Ja pierdu, czy to ten sam kraj?

Ile tych mapek za 2 stówki?

Chyba masz aktualny Plan Zagospodarowania, ja będę miał WZ jak nikt nie oprotestuje po 5 miesiacach.

Ale lecita, a myślałem, że tylko my to wariaty.

Powadzenia, nam się na wariata najlepiej udaje.

Dobre Anioły Stróży, czy co? W każdym razie Bóg Im zapłać. :wink:

Mapek za 200 zl na FV jest:

- 5x 1:1 000,

- 5x 1:10 000 (orientacja),

- 1x wypis z rej. gruntow

- 1x wykaz wlascicieli i wladajacych (sasiednie dzialki)

Dla zainteresowanych podam namiary na firme.

Juz niebawem podam cene mapek do celow projektowych.

Plan zagospodarowania wazny do konca 2003 r. przewidywal nasza dzialke na cele uslugowe, sasiednia (niezabudowana) tez, sasiednia juz zabudowana (uslugowa), a z tylu grunty rolne - wiec .... chyba myslac czlowiek z gminie (z wazna pieczatka) nie bedzie sie sprzeciwial i przybije co trzeba ;-))

Witaj Rafale, ja wystąpiłam o WZiZT przed zakupem działki i od tej decyzji uzależniałam zakup, czekałam ponad trzy miesiące ale dzięki temu nie przejął mnie brak Planu Zagospodarowania, niestety gminy mają w poważaniu pewne sprawy, jeśli nie większość. A z tymi mapkami to jakiś kosmos, dla odmiany :o

Budowa apteki - poważna sprawa, decyzja naprawdę życiowa, gratuluje pomysłu i życzę powodzenia :)

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...

ALE JAZDA!!!! :o

Czytałam z wypiekami na twarzy :oops: .Teraz to dopiero się boję! Gratuluję mądrego rozegrania, zazdroszczę Ci opanowania . Znając siebie, gdybym odkryła, że okna są innej klasy, od razu bym się wygadała i uwierzyła wykonawcy, że się pomylił. Ten post to dla mnie prawdziwa lekcja!!! Masz go w garści . Niech się boi, oszust jeden....

Szacunek.... :wink:

Gość M@riusz_Radom

Wytłumaczcie mi jedno. Jak to jest możliwe, że jest zrobiony już dach a IN dopiero teraz klaruje jakie popełniono błędy podczas jego konstrukcji.

Czy jego nie powinno być na budowie w czasie, kiedy ten dach montowano?