Bard13 02.09.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witaj następny odważny!! Czekamy co dalej na budowie.Na warunki niestety poczekasz koło 3 miesięcy.No, chyba, że gmina będzie je miała szybciej i nie będzie występować dla ciebie indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Blecharz 02.09.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dzieki za 1 odpowiedz. Warunki zabudowy mam nadzieje otrzymac po 1 miesiacu ;-) Gmina ma do konca listopada miec swoj nowy plan zagospodarowania, a w starym ta dzialaka miala juz okreslone przeznaczenie pod uslugi - poza tym dzialke kupilem od gminy wiec maja male zobowiazanie do mnie ze wydalem na nia duuzo kasy Kurcze ale jestem naiwny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 02.09.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Naiwny czy nie, gmina i tak ma cię gdzieś. Jest to typowe i nie licz na to, że jak coś od nich kupiłeś to będzie lepiej. Ale bądź dobrej myśli. Zamknij oczęta i zobacz siebie jak w przyszłości wychodzisz przed domek. Nam to bardzo pomaga. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.09.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 trzymam kciuki za krótkie czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ambitne plany i szlachetne cele. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ja pierdu, czy to ten sam kraj? Ile tych mapek za 2 stówki? Chyba masz aktualny Plan Zagospodarowania, ja będę miał WZ jak nikt nie oprotestuje po 5 miesiacach. Ale lecita, a myślałem, że tylko my to wariaty. Powadzenia, nam się na wariata najlepiej udaje. Dobre Anioły Stróży, czy co? W każdym razie Bóg Im zapłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Blecharz 10.09.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Mapek za 200 zl na FV jest: - 5x 1:1 000, - 5x 1:10 000 (orientacja), - 1x wypis z rej. gruntow - 1x wykaz wlascicieli i wladajacych (sasiednie dzialki) Dla zainteresowanych podam namiary na firme. Juz niebawem podam cene mapek do celow projektowych. Plan zagospodarowania wazny do konca 2003 r. przewidywal nasza dzialke na cele uslugowe, sasiednia (niezabudowana) tez, sasiednia juz zabudowana (uslugowa), a z tylu grunty rolne - wiec .... chyba myslac czlowiek z gminie (z wazna pieczatka) nie bedzie sie sprzeciwial i przybije co trzeba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 14.09.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Witaj Rafale, ja wystąpiłam o WZiZT przed zakupem działki i od tej decyzji uzależniałam zakup, czekałam ponad trzy miesiące ale dzięki temu nie przejął mnie brak Planu Zagospodarowania, niestety gminy mają w poważaniu pewne sprawy, jeśli nie większość. A z tymi mapkami to jakiś kosmos, dla odmiany Budowa apteki - poważna sprawa, decyzja naprawdę życiowa, gratuluje pomysłu i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.10.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Życzę powodzenia - będzie Ci potrzebne, bo plan (stan 0) masz bardzo ambitny. Czy nie będziesz musiał przypadkiem zaczynać w listopadzie? Oby tylko mrozów i śniegów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Blecharz 12.10.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Tak, jak dobrze pojdzie start w polowie listopada. Licze ze nie bedzie duzej zimy i ciezkich mrozow. Pani "pogodynka" kiedys mowila ze tegoroczna zimo bedzie jak pozna jesien, bez sniezna i lekkie mrozy. Chce tylko wylac fundamenty - monolityczne i juz. Reszta w 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.10.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 No to teraz telewizor możesz już odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.10.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 To pewnie działą też w drugą stronę więc wybór ekipy powinien być ułatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.04.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Widzę z postępów w Twoim dzienniku, że kończysz papierologię i bierzesz się poważnie za budowę. Mam nadzieję, że uda ci się w planowanym terminie zrealizować budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oddanie domu w cztery miesiące od wbicia łopaty no no no .... Ale z przy zatrudnieniu GW jest to chyba możliwe. Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No, no ale ta budowa szybko ci idzie, pozazdrościć, pisz więcej super się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Cześc , faktycznie idzie ci jak z bicza, pisz wiecej szczegółów. fajnie piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 ALE JAZDA!!!! Czytałam z wypiekami na twarzy .Teraz to dopiero się boję! Gratuluję mądrego rozegrania, zazdroszczę Ci opanowania . Znając siebie, gdybym odkryła, że okna są innej klasy, od razu bym się wygadała i uwierzyła wykonawcy, że się pomylił. Ten post to dla mnie prawdziwa lekcja!!! Masz go w garści . Niech się boi, oszust jeden.... Szacunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 24.06.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rafal Blecharz - jaki dom budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 NIe zazdroszczę perypetii z wykonawcą,ale mam nadzieję, ze się wszytsko ułoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wytłumaczcie mi jedno. Jak to jest możliwe, że jest zrobiony już dach a IN dopiero teraz klaruje jakie popełniono błędy podczas jego konstrukcji. Czy jego nie powinno być na budowie w czasie, kiedy ten dach montowano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts