toyo69 14.02.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Wchodząc na jakiś temat na forum wyświetla mi się błąd: Nie można odnaleźć strony sieci Web HTTP 400 Najbardziej prawdopodobne przyczyny:•W adresie może być błąd w pisowni.•Jeśli został kliknięty link, może on być nieaktualny. Możesz spróbować wykonać następujące czynności: Wpisz ponownie adres. Przejdź do poprzedniej strony. Przejdź do i wyszukaj żądane informacje. Więcej informacji Więcej informacji Ten błąd (HTTP 400 — Niewłaściwe żądanie) oznacza, że program Internet Explorer połączył się z serwerem sieci Web, ale nie może znaleźć strony sieci Web z powodu problemu z adresem. Aby uzyskać więcej informacji na temat błędów protokołu HTTP, zobacz Pomoc. Dawniej tego nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 21.02.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam.Mam dokładnie ten sam problem! Nie mogę otworzyć większości działów, a jak juz dział się otwiera to tylko kilka tematów jest dostępnych. Przy innych pojawia się ten sam komunikat co u Ciebie. Tak mam na wszystkich laptopach w domu. Problemu z otwieraniem dzialow i topikow nie ma na tablecie i komórce. Wszystko to zgłosiłam juz dawno do forumowych informatyków ale póki co problem nie został rozwiązany... Ktoś jeszcze ma takie trudności z dostępem do FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts