Brysia8 14.02.2017 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mam problem z obróbkami przy oknach.Tynk brzydko nachodzi na okna, miejscami sie wykrusza, co można z tym zrobić? "Ściąć" na równo i wykończyć silikonem? Ewentualnie czym i jak to wykończyć? Niestety, za późno doczytałam o listwach przyokiennych, wykonawca też słowem nie wspomniał o nich, a wielka szkoda, bo te kilkaset złotych by mnie uchroniło przed tym bajzlem który teraz mam (przy obróbkach na zewnątrz okien już mam odpowiednie listwy - na czas się dowiedziałam o nich) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 14.02.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Teraz możesz np oczyścić ramę z tynku, okleić taśmą ochronną, jeśli potrzeba -uzupełnić większe ubytki, zagruntować, uszczelnić akrylem styk rama/okno i pomalować.Albo zaczekać do wiosny i zamontować listwy wykończeniowe o których piszesz - ale to już większa "demolka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts