ziółko 02.09.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Główny Urząd Nadzoru Budowlanego na swojej stronie http://www.gunb.gov.pl przedstawił wykaz materiałów, które zostały zakwestionowane w czasie kontroli. Mają one być wycofane z obrotu lub zniszczenie. Czy słyszeliście cokolwiek na ten temat. Wiadomość mnie poraziła, ponieważ zakwestionowany został m.in. Porotherm firmy Wienenberger z którego zbudowałam dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 02.09.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Ta strona jest chyba tak oblegana, że mój sprzęt komputerowy nie może się do niej dopchać! Może to i dobrze, czasami chyba lepiej żyć w błogiej nieświadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 04.09.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Może jeszcze podasz, gdzie to znależć, bo ja tam nic nie widzę a wyszukiwarka nie znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 04.09.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 już znalazłam , ale tam nic nie ma poza kilkoma cegłami z jednej cegielni Lębork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 13.09.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Zajrzałem na te stronę, jest tam na razie tylko 8 pozycji z czego 6 to Phoroterm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 14.09.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2004 Dotyczy tylko wyrobów oznaczonych jako "pozaklasowe". Ale faktycznie - antyreklama jak diabli. Bo w tą "pozaklasę" trzeba się wczytać co zrobi co 10-ty czytelnik. A w Polskę pójdzie kolejna pogłoska (po rewelacjach "Nie"), że wyroby Wienerbergera są niedopuszczone do użytku. pozdro PS: buduję z suporeksu i nie mam nic wspólnego z Wienerbergerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts