Nasir 15.02.2017 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Drodzy forumowicze Jak w tytule, proszę o pomoc i podzielenie się swoimi doświadczeniami w zakresie zlewozmywaków. Doradźcie proszę jaki zlewozmywak w kolorze czarnym w granicie jest łatwy w utrzymaniu czystości. Z pewnym przerażeniem czytam różne opinie na temat zlewozmywaków które wymagają nieustannej uwagi. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.02.2017 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Użytkujemy taki od Lipca i szerze mówiąc problemu z utrzymaniem czystości nie zauważyłem.Oczywiście trzeba go konserwować. W naszym przypadku raz w tygodniu żona nanosi na powierzchnię olej spożywczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasir 15.02.2017 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dziękuję za odpowiedź Jaki dokładnie model posiadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 15.02.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Teka, niestety modelu nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasir 15.02.2017 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Może chociaż pamiętacie kwotę za jaką kupiliście ten zlewozmywak? Niestety wśród wielu negatywnych opinii (na temat problemów z utrzymaniem czystości) część dotyczyła również Teki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia79 15.02.2017 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ja też mam granitowy w kolorze czarnym.Nie ma żadnych problemów z utrzymaniem czystości, może dlatego, że mamy zmiękczacz i nie zostają na nim żadne plamy. Chyba właśnie zawartość kamienia w wodzie jest tu najistotniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2017 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Zmiękczarkę również mamy, zdecydowałem by zlew w kuchni wyłączyć z obiegu wody zmiękczonej. Mam do niego podłączony osobny dobieg wody z sieci.Tak jak wcześniej napisałem większych problemów z utrzymaniem zlewu w czystości nie ma. Za zlew zapłaciłem ponad 1k zł. Edytowane 16 Lutego 2017 przez Tomaszs131 uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika Smejda 16.02.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Strasznie wyklinam moje ciemne blaty kuchenne i w życiu takiej głupoty drugi raz nie zrobię, ale chyba ze zlewem nie powinno być takich problemów, jednak nie jest to płaska i bardzo wyeksponowana powierzchnia jak meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja2 22.02.2017 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja mam ciemny i też mnie denerwują ciagłe zacieki, na białym by tego nie było tak widać. Ale spróbuje z tym olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 28.02.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ja mam prawie całą kuchnię czarną, ładny efekt, ale nawet kropla wody po wyschnięciu zostawia plamę, to denerwuje najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts