bartass_88 15.02.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam. Dzisiaj w ciągu dnia przykleiłem pare płyt styropianowych ponieważ gonił mnie Dekarz zakładając dachówkę nad tarasem. Gdy kleiłem było ok 6 stopni, czy jest szansa żeby to się trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.02.2017 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 chłopie, u znajomego na osiedlu ocieplają 4 bloku od listopada do teraz. było -20 też ocieplali, klejem zaciągali jak im nie spadnie, to tobie też polska budowlanka mnie już niczym nie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad Podgórski 16.02.2017 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 +6 to spoko o ile mury nie były przemrożone pod spodem a co do deweloperki w blokach to co się będą przejmować, 2 lata ma wytrzymać a później to najwyżej dodatkowa fucha na poprawianie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 16.02.2017 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 U mnie na osiedlu deweloper buduje apartamentowece - 3 pietrowe. Ocieplają jak jest od -2 w góre. Przy większych mrozach widziałem że robili coś innego. Mieli nawet przerwe ponad 2 tygodnie jak przyszedl dłuższy mróz. Przy plus 5 to jadą równo, z tym że taka temperatura teraz jest może max przez 3h na dobę, potem szybko spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.02.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 no to u mnie nawet minus 15 jak było, chłopaki kleje mieszali terminy gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 16.02.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Jak było w miarę równo mogłeś kleić na klej w piance po 2-5 godz byłoby suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaricia23 16.02.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Kleiliśmy coś tą pianką w okolicach zera i po 2 godz to ona nic nie trzymała jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 16.02.2017 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 jak jest podłoże przemrożone - a jest, bo od grudnia zima trzyma jak nigdy dotąd, to na wiosne to się będzie trzymać tylko na kołkach tudzież odpadnie jak kołków nie ma takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts