coachu13 15.02.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Hej.Po latach padła mi golarka Brauna seria 5.Teraz myślę nad nową i zastanawiam się czy kontynuować z foliowka czy może wziąść Philipsa. Ktoś miał doświadczenia z oboma typami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 29.03.2017 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) Mój mąż sprawił sobie golarkę Philipsa, dokładnie taki model: [SPAMER]. Ma ją już kilka miesięcy i póki co jest zadowolony. Jest precyzyjna i wygodna, także myślę, że mogłaby Ci odpowiadać. Edytowane 23 Lipca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.03.2017 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Od kilkunastu lat używam maszynek elektrycznych Philips. Innych nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 29.03.2017 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Używam Philips'a czyli głowicówki.Mam ją chyba już 3 rok. Przed zakupem porównywałem golenie głowicówką a foliówką (porównywalnej serii) wtedy wydawało mi się ze philips goli dokładniej.Za pewne jest to porównywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czesie 03.04.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Tak, jest to porównywalne. Miałem oba modele philipsa i tak samo dawały sobie radę. Po awarii foliówki stwierdziłem że wypróbuje inną. Różnic związanych z używaniem maszynki głowicowej nie doświadczyłem kwestia przekonania czy co tam kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.04.2017 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Obecnie nie używam żadnej Natomiast wcześniej używałem Philipsa - najpierw dwu- a potem trzygłowicowej - raz nawet wymieniłem same głowice. Próbowałem Brauna ale jak dla mnie -odpadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts