bluezee 16.02.2017 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Mój salon już prawie gotowy. Mam zagwozdkę jeżeli chodzi o dobór poduszek dekoracyjnych.Nie chciałabym banalnie typu dwie te same poduszki po dwóch stronach. Chciałabym pobawić się wielkością i fakturą materiału aby było ciekawie, dekoracyjnie i przytulnie. Poduszki będą rozłożone na Kalstardzie z Ikei w tym obiciu http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S09875681/ Pomożecie mi je fajnie zestawić? Myślałam nad tymi szarymi i miętowymi w romby oraz nad supełkiem. Pasowałyby do tego wnętrza? Tylko nie wiem jakie jeszcze dodać. Przesyłam Wam też zdjęcie mojego aneksu kuchennego, reszta to wizualizacja bo brakuje jeszcze niektórych ramek i nie ma efektu ostatecznego. Edytowane 16 Lutego 2017 przez bluezee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marciakM 18.03.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 mi sie bardzo podobaja te w romby i takie bym dodała,a nie myslałas o tym zeby dodac wiecej kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek.80 22.03.2017 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Osobiście jeśli szukasz poduszek w nietypowym charakterze z ciekawym akcentem kolorystycznym, wzorem. Dobrym rozwiązaniem jest np. umieszczenie poduszki we wnętrzu z motywem drewnianym. Nada to aranżacji przytulnego, nieco rustykalnego charakteru i na pewno będzie zauważalna, a nie zaburzy harmonii Twojego wnętrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijalkowska 23.03.2017 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Szare w romby jak dla mnie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 24.03.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Wzięłabym obie, szarą i miętową, a do tego jakąś czerwień, tak jak na wizualizacji. Bez czerwieni lampa wygląda trochę od czapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts