maciuspala 16.02.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Jeden z moich dostawców od którego biorę kratki wentylacyjne ma w ofercie kpl systemy wentylacji mechanicznej.Ma również 10 modeli rekuperatorów w cenach od 2500 zł do 8000 zł.Czy z któryś z kolegów ma jakiekolwiek doświadczenia z tym ukraińskim producentem? Jestem na razie nastawiony na Thessle Green ale zawsze można poszukać alternatywy zwłaszcza że cena może być dla mnie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 16.02.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 mam w firmie 300 mini AC. Konstrukcja do bólu prosta żeby nie powiedzieć prymitywna. Mimo ze jest w biurze to hałas z wywiewu który generował był koszmarny. Koniecznie było założenie solidnego tłumika. Do domu raczej bym nie kupił. W domu mam Jangaza który w porównaniu z ventsem jest dziełem sztuki inżynieryjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 16.02.2017 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Porównujesz najniższą półkę z wyższą więc różnica powinna być duża.Bardziej mnie ciekawi porównanie topowej wersji z bardzo dobrym Thessla Green lub odpowiednikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts