mondec 18.02.2017 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Witam, Prawdopodobnie jestem setną osobą, która zada pytanie odnośnie obrzeży ogrodowych, natomiast niestety nie znalazłam nigdzie dokładnie tego co mnie interesuje. Mianowicie jestem już prawie zdecydowana na kupienie palisady w rolce, tak zwanej listwy. Tylko pytanie jest takie jak długo mogę się nią pocieszyć? Zdaję sobie z tego sprawę, że nie jest to produkt wieczny, ale chciałabym chociaż aby kilka lat mi posłużył. I pytanie drugie, czy tradycyjne obrzeża w rolce wytrzymają ok. 3 -4 lat, czy raczej stawiać na coś grubszego jak np. obrzeże strongeo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.02.2017 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 3-4 lata wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mondec 21.02.2017 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dziękuję za odpowiedź W takim razie dylemat odnośnie obrzeży został rozwiązany. Teraz zostaje tylko usiąść przed komputerem i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts