grunt_wysadzinowy 19.02.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Dzień dobry, latem planuję wykonać płytę fundamentową na słabonośnym gruncie. Szukając informacji o płytach natknąłem się na stronę http://www.lbtechnologie.pl . Otrzymałem od nich wycenę, rozmawiałem przez telefon z prezesem. Wszystko sprawia dobre wrażenie. Niestety wg KRS firma istnieje zaledwie od 2016-04-19. Prezes firmy prowadzi również firmę budowlaną Cezbud z Tarnowskich Gór na temat której można znaleźć negatywne opinie. Trochę mnie to zmartwiło. Czy ktoś może realizował płytę fundamentową z firmą Lbtechnologie? Będę wdzięczny za podzielenie się opiniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grunt_wysadzinowy 07.11.2017 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Dzisiaj miałem zapytanie na priv czy ostatecznie skorzystałem z usług lbtechnologie. Zdecydowałem się na lokalną firmę wykonującą cały stan surowy łącznie z płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grunt_wysadzinowy 14.09.2018 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Ja niestety skorzystałem z usług LBTechnologie. Płyta, oraz dodatkowa stopa fundamentowa zostały wykonane niezgodnie z projektem i umową. Wykonawca nie respektuje postanowień zawartej umowy. Do dnia dzisiejszego (21 dzień opóźnienia) wykonawca nie usunął usterek i nie zakończył prac Czego dotyczyły niezgodności z projektem? Chyba najczęściej firma wykonująca płytę dostarcza projekt płyty. Totalna porażka jeśli nie wykonali zgodnie z projektem który sam dostarczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 14.09.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Nie bierz NIGDY pod uwagę opinii kogoś, kto zadał sobie trudu i zarejestrował się tylko po to, aby odpowiedzieć na twój post.Konkurencja monitoruje wpisy pod hasztagiem LBTechnologie. A skoro mają z tym problem, to może oznaczać, że ta firma jest warta polecenia, ale zabiera im inwestorów, stąd te komentarze.Taka tylko moja uwaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts