witiaw 19.02.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Potrzebuje malego o niewielkiej mocy odkurzacza, ktory bedzie pracowal jako odciag do pily, wyrzynarki znalazlem dewalta dcv 582 o mocy 300w. Pytanko czy sprzet o takiej mocy pociagnie trociny i pyl z ww narzedzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 20.02.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zależy, czy chcesz podłączyć go bezpośrednio do narzędzia (spokojnie da radę), czy planujesz jakiś odciąg z instalacją (jaki opór będą stawiać rury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witiaw 20.02.2017 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 ... podłączyć go bezpośrednio do narzędzia (spokojnie da radę)... Dzieki za odpowiedz. Zdecydowanie bedzie podlaczony do urzadzenia. Cieszy mnie ze spokojnie da rade, jakos nie mam ochoty na jakiegos wielkiego, wyjacego kloca o mocy 1200w + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 20.02.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Spoko - sprawdź tylko dostępność filtrów i łatwość czyszczenia - przy takich pracach (szczególnie jak będziesz szlifował drewno-drobny pył ze szlifierki) szybko się filtr może zapchać, co będzie skutkowało spadkiem wydajności. Po szlifowaniu zawsze warto wyczyścić filtr - jak zostawisz na dłużej z pyłem i złapie trochę wilgoci, to ciąg słabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Djuco 21.02.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 wydaje mi się że lepszy by był bez filtrowy, pył trafia do pojemnika. jakby nie patrzeć trochę mniej wymagające rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 22.03.2017 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Stosunkowo niedrogim rozwiązaniem będzie mocniejsza od wspomnianej przez Ciebie Bosch GAS 15. Doskonale sobie radzi przy pracy zarówno na sucho, jak i na mokro. Wyposażenie w półautomatyczny system oczyszczania filtra znacząco wydłuża żywotność urządzenia, a ponadto jest kompatybilny z workami przemysłowymi, jak i tymi do użytku domowego. Świetnie sprawdzi się jako odciąg do piły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts