Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hobby - bilety komunikacji miejskiej

bemi92

Recommended Posts

Cześć

Od ponad 10 lat mam pewne hobby

Zbieram bilety komunikacji miejskiej i polskie i zagraniczne

Posiadam w swoim zbiorze bilety z czasów denominacji, sprzed denominacji, bilety które obowiązywały w całym kraju (wszystkie były takie same ) po dzisiejsze.

Mam już ponad 10tys biletów - i każdy z nich jest inny! nie ma dwóch takich samych w zbiorze;)

A w naszym kraju, wiadomo, ciągłe zmiany - w wielu miastach podwyżki cen biletów, w niektórych obniżki, ostatnio powstają nowe miasta z komunikacją, jak np Zakopane ;)

Piszę tu o tym, ponieważ chciałabym was o coś prosić.

Może macie w domu zbędne wam bilety komunikacji miejskiej, mogą być jednorazowe, miesięczne, karnety, albo nieaktywne, zużyte, niepotrzebne karty miejskie. Skasowane.

A może ktoś z Was kiedyś jako dzieciak też zbierał, a teraz kolekcja tylko leży i się kurzy.

Z wielką chęcią bym je od was przygarnęła. Koszt wysyłki zwykłym listem pocztowym to 2.50 Mogę zwrócić koszty wysyłki na konto bankowe albo przesłać wam znaczek.

Proszę o kontakt tu albo lepiej na maila [email protected]

A 90% mojej kolekcji można zobaczyć na mojej stronie http://www.bileciki.org

• 4 weeks później...
  • 6 months później...

Nadal poszukuję biletów komunikacji miejskiej. Jeśli masz takie : miesięczne, jednorazowe, okresowe itp (mogą być skasowane )to nie wyrzucaj tylko proszę skontaktuj się ze mną.mail [email protected] (mało kiedy zaglądam na forum więc proszę o kontakt na meila )

Mogę zwrócić koszty wysyłki lub wysłać Ci kopertę ze znaczkami.

Część biletów można zobaczyć na stronie http://www.bileciki.info