gms 20.02.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Ukłony,poszukuję osób które mają bufor ciepła i nie sprawiałoby im jego zademonstrowanie + krótkie spotkanie (1-2 h).Muszę przekonać moją kobietę, a sam "dotknąć" i zadać parę pytań. Najlepiej okolice Bydgoszczy/ Piła. Kontakt na PW lub tutaj w temacie. Z góry dzięki za odzew, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
August84 02.07.2017 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Ukłony, poszukuję osób które mają bufor ciepła i nie sprawiałoby im jego zademonstrowanie + krótkie spotkanie (1-2 h). Muszę przekonać moją kobietę, a sam "dotknąć" i zadać parę pytań. Najlepiej okolice Bydgoszczy/ Piła. Kontakt na PW lub tutaj w temacie. Z góry dzięki za odzew, Witam posiadam instalacje ze zbiornikiem akumulacyjnym 4000l rozpalam w kotle raz na dobę. dom 250m2 parter podłogówka. poddasze grzejniki. mogę podzielić się doświadczeniami Minikowo, Bory Tucholskie Edytowane 5 Lipca 2017 przez August84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts