pawel_l 02.09.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 W sobotę. Nie ma jeszcze wielu rzeczy (łatwiej wymienić co jest), w sumie 2 pokoje jako tako, łazienka i kuchnia ale już muszę (dzieci do szkoły itp.) Zresztą znając życie to na "dopieszczenie" wszystkiego trzeba jeszcze z pół roku. Żona trochę "pęka" ale jakoś przeżyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 02.09.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Gratuluję! Tyle, że na dopieszczenie to potrzeba jeszcze co najmniej półtora roku No ale w końcu po co się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 02.09.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Och, jak Ci zazdroszczę... Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arko 03.09.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 WitamJa mam czas do końca Października na wyprowadzkę z bloków i zamieszkanie we własnym domu 118 m2. Zostało mi jeszcze bagatela - grzejniki, kocioł na gaz, podłączenie gazu, meble kuchenne, schody i panele podłogowe i uwaga "dziurawa kieszeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdowka 03.09.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 zazdroszcze ci bardzo, gratuluje przeprowadzki i juz sie nie moge doczekac kiedy ja bede mogla napisac WPROWADZAM SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 03.09.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratulacje! I niech Wam radości nie mąci fakt, że nie wszystko zrobione...Takie rozwiązanie, oprócz oczywistych minusów i uciążliwości, ma też zalety: jak się jest na miejscu, to przychodzą do głowy fajne pomysły wykończeniowo-dekoracyjne no i można sobie "dłubać" pomalutku, np. wykąpiesz i położysz dzieci i pomalujesz sobie jedną ścianę... czy chciałoby Ci się jechać na budowę aby pomalować jedną ścianę??? Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 03.09.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratulacje !!!!!!!!! Zostało mi jeszcze bagatela - grzejniki, kocioł na gaz, podłączenie gazu, meble kuchenne, schody i panele podłogowe i uwaga "dziurawa kieszeń" meble, panele i bez tego można się wprowadzić wiec nie jest tak źle, zostało Ci tylko grzejniki i kocioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 zrób tylko trawnik i plac zabaw dla dzieci - piaskownica huśtawka, może zjeżdżalnia - nie jest to drogie a w końcu po to się między innymi buduje dom - dzieci wypuścicie na wybieg, sami usiądziecie na tarasie (co z tego że niewykończonym...) i znieczuliwszy się dwoma czy trzema Tyskimi (znakomite!) lub Pilsnerem (mniam..) przestaniecie dostrzegać drobiazgi typu niewykończona podłoga czy materac zamiast łóżka w sypialni Reszta jest bez znaczenia Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 03.09.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Serdeczne gratulacje!!!Przenosicie się z Wrocławia do Świętej Katarzyny w Górach Świętokrzyskich? Super jesień jest w tych naszych górach (ja, co prawda, mieszkam już poza górami, ale Góry Świętokrzyskie znam i lubię, bo to nasze "domowe" góry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 03.09.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 barbapis, święta Katarzyna jest pod Wrocławiem parę kilometrów - ale przy dobrej pogodzie to może i góry widać (ślężę w Sobótce ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaran 03.09.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratulacje również od nas. Uczucie wspaniałe. Dołaczyliśmy również do grona szczęśliwców przeprowadzonych z bloku do własnego domku w zeszłym tygodniu Sporo jeszcze do zrobienia. Wykańczanie to naprawdę dobre słowo do opisania ostatniego etapu budowy. Wiele wymiarów obejmuje ) Nie wiemy jak u Was ale u nas to co przed przeprowadzką zajęło by dzień ciągnie się i ciągnie. Jak już sie tam jest to niedokończone rzeczy jakoś mniej przeszkadzają. Jeszcze raz gratulujemy , Pozdrawiamy, Ania i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 03.09.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 barbapis, święta Katarzyna jest pod Wrocławiem parę kilometrów - ale przy dobrej pogodzie to może i góry widać (ślężę w Sobótce ...) Oj, szkoda! Zawsze to by było bliżej podjechać i zerknąć na dzieło rąk innych szczęśliwców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 03.09.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 GRATULACJE!!! U mnie jeszcze tynki,podłoga.meble,ale gaz mam,kuchenke i zmywarka stoi.kominek.czekam na przypłw kasy Pozramiam Iga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.09.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Serdeczne gratulacje również od nas . My też mamy nadzieję , że tegoroczne Święta Bożego Narodzenia spędzimy już w naszym nowym domku . Niech Wam się dobrze mieszka Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 03.09.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Moje Gratulacje!! Super uczucie przeprowadzić się do swojego własnego domku. Musicie koniecznie opisać wrażenia z pierwszych dni mieszkania. To jest piękne i dla tego uczucia warto jest wybudować domek. Na tym etapie jak jescze ślimacze się w urzędach nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 03.09.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Pozazdroscic My za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 03.09.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratuluję!! Mam zamiar sie wprowadzić w grudniu, aby grzejników nie rozkradli Teraz robię gładzie. Panele już kupione, wyposażenie łazienki też. Kuchnia w drodze... Tylko jedna żecz mnie nurtuje: czy bardzo zmarzniemy w ścianach z Porothermu 30cm bez ocieplenia, bo na to czasu braknie ??!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 03.09.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratulacej bo to jakiś kokkretny etap ukończony. Potem jeszcze trochę i już.Wszystkiego dobrego w NOWYM TWOIM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.09.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Gratulacje i powodzenia w wykończeniówce. I ŻADNEGO "PĘKANIA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 03.09.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 xavi:Tylko jedna żecz mnie nurtuje: czy bardzo zmarzniemy w ścianach z Porothermu 30cm bez ocieplenia, bo na to czasu braknie ??!!?? Skrzętnie zapisuj temperaturę i odczucia - będzie jak znalazł na wiosnę do przekazania innym forumowiczom, wahającym się w wyborze materiału budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts