Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WPROWADZAM SIĘ !!!!!

Recommended Posts

Gratulacje! I niech Wam radości nie mąci fakt, że nie wszystko zrobione...

Takie rozwiązanie, oprócz oczywistych minusów i uciążliwości, ma też zalety: jak się jest na miejscu, to przychodzą do głowy fajne pomysły wykończeniowo-dekoracyjne no i można sobie "dłubać" pomalutku, np. wykąpiesz i położysz dzieci i pomalujesz sobie jedną ścianę... czy chciałoby Ci się jechać na budowę aby pomalować jedną ścianę???

Pozdrawiam, Maria

Gratulacje !!!!!!!!!

Zostało mi jeszcze bagatela - grzejniki, kocioł na gaz, podłączenie gazu, meble kuchenne, schody i panele podłogowe i uwaga "dziurawa kieszeń"

meble, panele i bez tego można się wprowadzić wiec nie jest tak źle, zostało Ci tylko grzejniki i kocioł

zrób tylko trawnik i plac zabaw dla dzieci - piaskownica huśtawka, może zjeżdżalnia - nie jest to drogie a w końcu po to się między innymi buduje dom - dzieci wypuścicie na wybieg, sami usiądziecie na tarasie (co z tego że niewykończonym...) i znieczuliwszy się dwoma czy trzema Tyskimi (znakomite!) lub Pilsnerem (mniam..) przestaniecie dostrzegać drobiazgi typu niewykończona podłoga czy materac zamiast łóżka w sypialni

Reszta jest bez znaczenia

Gratulacje :)

Gratulacje również od nas.

Uczucie wspaniałe.

Dołaczyliśmy również do grona szczęśliwców przeprowadzonych z bloku do własnego domku w zeszłym tygodniu :D :D :D

Sporo jeszcze do zrobienia. Wykańczanie to naprawdę dobre słowo do opisania ostatniego etapu budowy. Wiele wymiarów obejmuje :wink: )

Nie wiemy jak u Was ale u nas to co przed przeprowadzką zajęło by dzień ciągnie się i ciągnie. Jak już sie tam jest to niedokończone rzeczy jakoś mniej przeszkadzają.

Jeszcze raz gratulujemy ,

Pozdrawiamy,

Ania i Marcin

Moje Gratulacje!!

Super uczucie przeprowadzić się do swojego własnego domku. Musicie koniecznie opisać wrażenia z pierwszych dni mieszkania. To jest piękne i dla tego uczucia warto jest wybudować domek. Na tym etapie jak jescze ślimacze się w urzędach nie jestem w stanie tego sobie wyobrazić.

Powodzenia

Gratuluję!!

Mam zamiar sie wprowadzić w grudniu, aby grzejników nie rozkradli :x

Teraz robię gładzie. Panele już kupione, wyposażenie łazienki też. Kuchnia w drodze...

Tylko jedna żecz mnie nurtuje: czy bardzo zmarzniemy w ścianach z Porothermu 30cm bez ocieplenia, bo na to czasu braknie ??!!??