MarcinF 02.09.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Witam.Mam zamiar kupić taki piec C&M Maya z zamknietą komorą. Cena wydaje się atrakcyjna.Jeśli ktoś z forumowiczów posiada piec tej firmy to może podzieli się uwagami z eksploatacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 03.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Hej, MarcinF Mam piec tej firmy (Alexia Comfort) ale jeszcze nie podłaczony. Ogólnie, na temat piecy tej firmy słyszałem same pozytywy. Piec cichy, prosty w obsłudze... jedyny minus to niewielka sieć serwisowa ale mam nadzieje że to się zmieni bo piece są dobre i w atrakcyjnej cenie. Pozdrówka YaGi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.09.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Mam piec Celtic tej firmy już 8 lat, ogrzewa 100 m kw. Działa ale .....W tej chwili ciągle się wyłacza, np. gdy siedzisz w wannie i chcesz dolać wody. Co roku trzeba go serwisować bo przy naszej wodzie mimo wielu cyrków dodawanych do systemu grzewczego wszędzie osadza się kamień. Jest w nim coś co nazywa się zaworem trójdzielnym (taka igliczka z oringami) wymienialiśmy już 3 X. Ale ogólnie gdy słucham doniesień o piecach renomowanych firm typu Vailland to chyba tańsze a problemy są te same. Jeśli chodzi o serwisowanie nigdy nie było kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 13.09.2004 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Do Wciornastek, jeżeli serwisujesz kocioł co roku a on odpłaca tobie wyłanczaniem podczas kąpieli to zmień serwisanta albo patrz mu na ręce podczas przeglądu, kolega serwisant musi wytrawić nagrzewnice od CO i CWU i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.09.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam, mieszkam w bloku i użytkuję kocioł ww. firmy od 4 lat. Nawet za darmo nie chcę ... Serwisowany już ok. 6 razy. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts