ania_pika 23.02.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Cześć Mam owczarka niemieckiego długowłosego. Czeszę go raz w tygodniu. Zauważyłam, że strasznie filcują mu się włosy przy tylnich łapach (tzw firanki) i trochę pod brzuchem. Wyglądają jak dredy niestety nie da się tego rozczesać i trzeba to wycinać (co za mordęga, pies by mnie najchętniej pozarł w całości). Czy orientujecie się z czego to moze wynikac? albo jak sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judytaa 16.07.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 musisz kupić odżywkę do włosów dla psa i przed każdym czesaniem popsikać go tym. Miałam taki problem u mojego berneńczyka i to mu pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman88 28.08.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Tez stosowałem kiedyś taką odzywkę do rozczesywana sierści u mojego psa. Przyniosła zadowalające efekty. Teraz mam już psa krótkowłosego i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 13.10.2017 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 A jakby przyciąć bardziej jego włosy? Stosuj odzywkę, jeśli nie wiesz jak się nim dobrze zając to zgłoś się do fryzjera dla psów, doradzi co i jak. Jeśli włosy się sfilcują to późniejsze zabiegi będą dla niego bardzo bolesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts