lorqq 23.02.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam bardzo bym prosił o poradę w tej sprawie, że ściany nad łazienka wystaje mi sporo kabli nie wiem zabardzo czym to przykryć żeby jakoś wyglądało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emek81 23.02.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Najlepiej jakąś skrzyneczką elektryczną co by był dostęp i estetycznie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 23.02.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam bardzo bym prosił o poradę w tej sprawie, że ściany nad łazienka wystaje mi sporo kabli nie wiem zabardzo czym to przykryć żeby jakoś wyglądało Pozdrawiam A czym było zakryte poprzednio ? Pokrywa zniknęła od CPR-ki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorqq 23.02.2017 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 A czym było zakryte poprzednio ? Pokrywa zniknęła od CPR-ki ? Koledzy, tam była taka stara biała klapka która zniszczyła się podczas remontu byłem w wielu sklepach nigdzie nic nie mogę znaleźć już nie man pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 23.02.2017 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 I nie znajdziesz, kolego. Ta stara biała klapka to pokrywa tej listwy rozdzielczej. Na dzień dzisiejszy jedynie pozostało przerobić na rozdzielkę, ale to robota elektryka. Oryginalnie to wyglądało tak : Niestety, widać, że było w Twojej listwie grzebane równo. Standardowo zaciski tej listwy były przyporządkowane do określonych obwodów, w zależności od wielkości mieszkania w wielkiej płycie, bo tam się to znajduje, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 23.02.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Poszukaj pasującego rozmiaru drzwiczek rewizyjnych PCV, możesz dać w poziomie -nie mocuj na wkręty (możesz uszkodzić kable!) - wklej ramkę po obwodzie na jakiś klej montażowy, jedno i drugie znajdziesz w każdym markecie: Edytowane 23 Lutego 2017 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lorqq 12.03.2017 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 witam odswieze temat poniewaz mam problem i pytanie , planuje remont w kuchni jako ze do kuchni idzie instalacja aluminiowa mam pytanie czy z tej skrzynki na której wyzej wstawilem zdjecie mozna przeprowadzic nowy kabel do kuchni ? wiem , ze mam tak zrobione w lazience niestety boimy sie wymieniac teraz w calym mieszkaniu instalacji poniewaz to mieszkanie po babci wyremontowane ale nie byla robiona instalacja pozdrawiam prosze o jakies porady dziekuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts