the_anonim 23.02.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Sprzedam: TYTAN ZAPRAWA MURARSKA szt. 22 (najchętniej w całości, kupiłem za dużo na swoją budowę) Cena za Puszkę 25zł Data ważności 2017.09.17 RURKI REHAU RAUTHERM S 17X2 czyli najlepsze rurki do podłogówki do sprzedania 172m ( w sam raz na dwie pętle po 80m) Cena 4zł/mb http://www.kaldura.ro/image/data/TEAVA%20REHAU%20RAUTHERM%20S.jpg Jak coś info na Priv lub w tym wątku. Edytowane 23 Lutego 2017 przez the_anonim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B_i_U 10.03.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Wysłałem wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_anonim 20.03.2017 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Pianka znalazła już swojego nabywcę. Pozostały rurki do podłogówki. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 08.05.2017 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 No to się spóźniłem a chcę kupić jakąś piankę (może być nawet do styro - ale skoro tu w cenie zbliżonej do pianki do styro była zaprawa w pianie...) Zamierzam kleić również pionowe spoiny w porothermie dryfix dla poprawy szczelności, a nawet chyba dodam dodatkowo pas pianki w środku pustaka (tzn pianki dryfix daje się 2 warkocze po bokach a ja dołożę dodatkowo zwykłej taniej piany w środku). Chcę uniknąć spotykanego zjawiska dmuchania z gniazdek Dlatego najbardziej zależy mi na zaklejeniu pionowych spoin - chociaż jednym cienkim warkoczem Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts