klachera 23.02.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam serdecznie,jestem tu nowa a trafiłam na forum ponieważ szukam pomocy odnośnie legarów.Przymierzem się do generalnego remontu kuchni w starej przedwojennej kamiennicy. Na tą chwilę w kuchni położne są drewniane deski, w kiepskim stanie. Podłoga jest krzywa i obawiam się, że stan legarów, może pozostawiać wiele do życzenia.Chciałabym zerwać podłogę, zrobić wylewkę i położyć płytki, ale zastanawiam się czy nie powinnam wziąć kogoś kto oceni stan legarów i dobierze najlepszy sposób na to, co i jak można by na nich położyć.Pytanie do kogo powinnam się zwrócić? do kierownika budowy który podpisze mi się pod swoimi zaleceniami? do firmy budowlanej?Z góry dziękuję za wszystkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 23.02.2017 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Do konstruktora - oceni stan stropu pod względem wytrzymałości. Jeśli tylko chodzi Ci o ocenę legarów (drewno) to cieśla z praktyką też da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts