Mario_Bro 24.02.2017 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Witam, jakiś czas temu zakupiłem zmywarkę do zabudowy Whirlpool, przekracza jednak moje umiejętności zmontowanie tejże zabudowy... tak wygląda zmywarka, a tu zaznaczyłem elementy, które są kluczowe: Jak i czym mam to zamontować, skoro na moje oko to nie szans w starciu z prawami fizyki? Za elementami 3,4,5,6 jest tylko pusta przestrzeń i nie ma jak to złapać. Jakieś wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 24.02.2017 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Witam, jakiś czas temu zakupiłem zmywarkę do zabudowy Whirlpool, przekracza jednak moje umiejętności zmontowanie tejże zabudowy... [ATTACH=CONFIG]382311[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382313[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]382314[/ATTACH] tak wygląda zmywarka, a tu zaznaczyłem elementy, które są kluczowe: [ATTACH=CONFIG]382315[/ATTACH] Jak i czym mam to zamontować, skoro na moje oko to nie szans w starciu z prawami fizyki? Za elementami 3,4,5,6 jest tylko pusta przestrzeń i nie ma jak to złapać. Jakieś wskazówki? Podłużne otwory służą tylko do pozycjonowania frontu,na gotowo montujesz przelotowym wkrętami dostarczonymi w zestawie, po uprzednim wykręceniu znajdujących się w ich miejscu wkrętów tymczasowych krótkich. Do mocowania frontu muszą być użyte oryginalne wkręty (są nierdzewne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts