Sqowron 26.02.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam, planuje zrobić w tym roku centralne ogrzewanie mojego domu dom ma 70m razem z górą na górze jeden pokój na dole trzy pokoje, kuchnia, przedpokój, łazienka i taki ganeczek mały chciałbym się dowiedzieć ile to wszystko mnie wyniesie z materiałami jaki piec i firmą która będzie to robiła słyszałem coś o plastikowych rurkach sprawdza się to? Ile wyniesie mnie całość tego? z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac_612 26.02.2017 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 około 6330zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 26.02.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 około 6330zł. Myślę raczej o koszcie 6338zł, to co podałeś będzie za mało:rotfl:. A tak poważnie, to niemożliwe jest podanie nawet orientacyjnej kwoty. Nawet nie wiadomo jakim paliwem chcesz to ogrzewać! Nie mówiąc o projekcie instalacji, klasy materiałów, sposobu wykonania itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sony87 26.02.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Zadales pytanie trochę w stylu: Ania ma 5 lat, jej siostra Basia ma 8 lat, a ile lat ma brat Ani oraz jak ma na imię ?Za mało danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sqowron 26.02.2017 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Ogrzewał bym głównie drewnem i węglem i chciałbym też np w lecie podgrzewać wode... Ale w 10 tyś powinienem się zmieścić chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts