fighter1983 03.03.2017 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Przerabiałem temat -mój wykonawca zaproponował na pięterko 50:50 akustyk i twardy styro na wierzch, ponoć to rozsądne rozwiązanie, a może nie. Co do rad, to uwaga, bo sprzedawcy wciskają najdroższe materiały -najwyższa marża! pierdzielisz.... i piszesz ogolnikowo.... i wszystkich do jednego worka... idac Twoim tropem myslenia to klientow gonic bo gownozjady i oszuci co nie placa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 03.03.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 a co do wykonawcow... prosze Cie... i tez nie mowie ze wszyscy, ale mam ogrom wykonawczyków ktorzy robia na jakims gownianym systemie, bez faktury... i chcialby np kupowac u mnie, ale pierwsze pytanie jakie pada: a ile z wiaderka mi odpalisz bo tam gdzie biore daja mi 15zl od wiadra.LOL... to jest patologia.wiec nie mierz wszystkich jedna miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario244 03.03.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 jest jeszcze swisspor cs100, ale ta cena ... . Sam z racji tego ze mam wolne tylko 10cm pod posadzke zastanawiam sie nad styropianem grafitowym i ciagle waham sie pomiedzy białym cs100 , a grafitowym cs80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adaxis 04.03.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 a co do wykonawcow... prosze Cie... Spokojnie, wtrąciłem się bo polecanie wełny pod wylewkę to masakra!!! Kolega podpowiadał jak sprzedawca, brak było porad optymalizacyjno-funkcjonalnych. Przecież nie o to chodzi, żeby kupić najdroższy materiał, ale z głową to wszystko połączyć i w tym przypadku wykonawca go wyprostował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts