Darek Volke 26.02.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam Panowi mam szybkie pytanie, na piętrze zmieniła się troszkę warstwa ocieplenia i wylewki stąd też zmienił się wymiar otworów pod drzwi. Wychodzi mi żeby mieć sugerowane 206 do 207 muszę wkleić kawałek płyty GK, a w jednych nawet 3 kawałki, ponieważ zostały mi dwa worki kleju do zatapiania siatki z Alpola mam pytanie czy mogę te gips kartony przykleić na takim kleju? dodatkowo bym je zadyblował? Bardzo proszę o opinie czy będzie to trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 26.02.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Najlepiej jakbyś to wkleił na klej gipsowy. Ten co masz może długo schnąć. Nie musisz dyblować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 27.02.2017 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Dzięki za odpowiedź, Jakiś konkretny byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 27.02.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Zgruntuj powierzchnię przed przyklejeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts