jatylla 26.02.2017 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym użytkownikiem. W tym roku zabieram się ostro za remont odziedziczonego domu i niestety mam problem z dachem. Został on pomalowany ~20 lat temu czerwoną farbą podkładową tlenkową i dwoma warstwami alubitu. Powłoka całkiem nieźle się trzyma, poza niewielkimi i co raz liczniejszymi ogniskami korozji, ale chciałbym zmienić przede wszystkim kolorystykę (grafit, może bardzo ciemna zieleń). Mam do Was prośbę o poradę jakiej farby mógłbym użyć na takie podłoże, czy jestem skazany na to srebrne g...... czy istnieje coś co będzie się trzymało na alubicie, ewentualnie jak przygotować podłoże przed malowaniem.Będę wdzięczny za poradę może już ktoś pomalował alubit inną powłoką i ma dobre doświadczenia. Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek83 04.09.2018 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Mogę odesłać do kogoś, kto na pewno wie i mam nadzieję, że ne będzie to uznane za spam to firma bekerfarb, która oprócz produkcji własnej farb do dachów, doradza oraz sama przeprowadza realizacje, radzę po prostu do nich zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts