embex 26.02.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam, Czy do zasypania fundamentów wewnątrz mogę użyć glny, piachu który został wykopany z tego miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 26.02.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A glinę da się zagęścić ? chyba nie bardzo. Do zasypania warto użyć piachu zasypowego żeby ładnie zagęścić i żeby podłoga na gruncie się nie zapadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
embex 26.02.2017 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Czy cała przestrzeń musi zostać wypełniona piaskiem, czy wystarczy wierzchnia część ? Jaki piasek się nadaje do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konefka6 26.02.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Masz kierownika budowy?! to jemu płacisz za to żeby było dobrze i zgodnie z przepisami..jego zapytaj a nie ludzi z forum. Jak nie wie to go pogon i zatrudnij drugiego. Źle zagęszczone podłoże pod posadzki miedzy fundamentami to bardzo poważne i drogie kłopoty pózniej.Jak chcesz oszczędzać na piasku to wydasz z nawiązką pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 26.02.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Jak nie chcesz mieć problemów z podłogami to nie oszczędzaj na pisaku do zasypania fundamentów . Użycie gliny to proszenie się o kłopoty . Najpierw jakieś g..ne oszczędności a potem - ratunku zapadła mi się podłoga - co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 26.02.2017 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Witam, Czy do zasypania fundamentów wewnątrz mogę użyć glny, piachu który został wykopany z tego miejsca ? Piach, piach i piach można oczywiście jakimś materiałem izolacyjnym będzie cieplej ale ogólnie piaskiem i zagęszczać warstwami im więcej tym mniej problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts