malwinkakubus 26.02.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Posiadam budynek gospodarczy który umieszczony jest w narożniku działki 3 metry od sąsiada z boku i 5 metrów od granicy z tyłu gdzie obecnie jest pole a w planie zagospodarowania są wyznaczone działki. Linia zabudowy od pola 3 metry lub 4 w planie zagospodarowania. Chciałbym tam postawić wiate ok 20 m2. Nie muszę tego zgłaszać wg nowych przepisów ale pod tą wiata chciałbym postawić komorę chłodnicza która będzie miała ok 20 m2. Będzie ona miała przejście do budynku gospodarczego gdzie będą do niej drzwi. I teraz czy ja mogę takie coś postawić tzn ta komorę? W 1 wariancie ona cała bylaby w 1 monolicie z posadzka razem taki kwadrat zlozony na miejscu i w kazdej chwili moglby byc przeniesiony lub w 2 wariancie wylana byłaby tam posadzka i na to postawione ściany z dachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdan Z. 28.02.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Oj nie wiem jak nadzór by się na to patrzył. Jeśli będzie połączone przejściem mogą to potraktować jako przybudówkę. Najlepiej pytać w Gminie na piśmie brać jako pupo krytkę w razie w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwinkakubus 02.03.2017 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 W tej gminie wmawiali mi kiedyś że jest tu jakaś linia zabudowy której okazało się że nie ma. W planie nie ma żadnych dodatkowych warunków są ogólne... a w starostwie to mówią że nawet wiaty postawić nie można.... wiata wiata ale najbardziej chodzi mi o tą konstrukcje z płyt warstwowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts