aishan 03.09.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Na pulpicie mam zdjęcie na cały monitor. Czy jest możliwość [i jak to zrobić] aby w Windows XP na pulpicie pod ikonami programów ich nazwy nie były w kolorowych ramkach a tylko same nazwy na tle zdjęcia. Próbowałem w ustawieniach pulpitu, ale jakoś mi nie idzie. Mam w ustawieniach pulpitu windows klasyczny. Jakby ktoś mógl pomóc to będę wdzięczny Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris71 06.09.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Uzyj do tego celu odpowiednich programów - np Tweak XP - do sciągnięcia tutaj: http://www.totalidea.comPozwala na zmianę wielu ustawień systemu operacyjnego, no i co ważne jest równiez w polskiej wersji językowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 09.09.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 hmm ... u mnie nazwy programow sa bez ramek ... zlewaja sie ladnie z pulpitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.09.2004 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 U mnie teraz też. Zmieniła mi to wcześniej nowa instalacja Nortona Symanteca, bo poprzedni stracił ważność. Udało się powrócić do wersji "bez ramek" wchodząc na zakładkę w panelu sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts