pinusc 26.02.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 (edytowane) Czy tak powinno wygladac kruszywo sprzedawane jako "beton kruszony" ?? 48zl tona z dowozem - 240ton 11500zl , na rozciagnietej warstwie ok50cm zageszczarka sie topi , tam gdzie udalo sie zagescic po opadach stoi woda. Ma to byc doga tymczasowa , wykorytowana jest na 80cm Czy mozna potraktowac to jako oszustwo? Edytowane 27 Lutego 2017 przez pinusc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 26.02.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 A nie lepiej było obejrzeć to przed zakupem ? Wydając 11 tys warto najpierw sprawdzić , a tak to kupiłeś kota w worku. No ale fakt zaoszczędziłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyy 27.02.2017 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To nie jest beton kruszony, to jest jakiś odpad budowlany przemieszany z niewiadomo czym ,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.02.2017 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 To są jakieś skruszone wylewki lub chudy beton. Ewentualnie odpady z czyszczenia betoniarek w betoniarni. Masz teraz drogę wysypaną ostrym piaskiem z domieszką cementu. Żeby teraz to zagęścić musisz poczekać aż to przeschnie, w lecie będzie to twarde jak skała jednak w zimie będą robiły się koleiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 27.02.2017 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Wygląda na ziemię z nielicznymi kawałkami betonu. Kupowałem przekruszoną cegłę na tymczasowe podjazdy i fakt, była ona zmieszana z ziemią ale cegły było znacznie więcej niż tego betonu co na zdjęciu. Tylko, że ja to wybierałem po zakończeniu budowy a tutaj ma być podbudową. Uważam, że to oszustwo. A co, nie było inwestora podczas przywożenia tego czegoś ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts