seni 27.02.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witam i bardzo proszę o pomoc. Właśnie zamówiłam okna AdamS w kolorze obustronny antracyt. Kolory profila to jedynie biały lub brązowy. Wybraliśmy brązowy, bo z tego co udało mi się wyczytać większość proponuje ten właśnie kolor jako mniej kontrastowy, ze różnica w kolorze nie rzuca się tak bardzo w oczy. Niestety nie udało mi sie znaleźć w internecie ani jednego zdjęcia pokazującego środek okna z brązowym profilem (ani z białym). Bardzo proszę o upewnieniu lub odwiedzeniu mnie od wyboru. Gdyby chciało sie komuś zrobić zdjęcie, będę mega wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 27.02.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 bardzo dobry wybór.Jakiekolwiek zarysowanie nie będzie widoczne, przy rdzeniu białym byłoby natychmiast widoczne i bardzo kłuło by w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.02.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Biały rzuca się w oczy, a brązowy nie pasuje do antracytu Z dwojga złego wolałbym chyba biały, choć mój producent miał antracytowy profil więc takie rozterki mnie ominęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 27.02.2017 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 No właśnie to, ze brązowy nie pasuje do antracytu ani mojej kolorystyki mnie martwi Po cichu też liczyłam, ze jakiś grafitowy profil jest już standardem, niestety. A ponieważ już zdecydowałam sie na Passive Line Plus, nie chce z powodu koloru profila szukać innych okien. Może komś będzie chciało sie cyknąć fotkę jak to wygląda przy otwartym oknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 27.02.2017 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Znalazłam taką wizualizację z białym profilem i nie wygląda źle..https://www.petecki.eu/design_86_md.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.02.2017 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Po cichu też liczyłam, ze jakiś grafitowy profil jest już standardem To zależy u kogo http://www.ms.pl/var/ms/storage/images/media/images/zdjecia_produktowe/okna_pvc/alu_look/profil_opis/96201-2-pol-PL/profil_opis_lightbox.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 28.02.2017 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 http://widoknabudowe.blog.pl/files/2016/10/okna-drzwi-tarasowe-duze-przeszklenia-szyby-tur-plast.jpg czy na białym profilu tak to właśnie będzie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 28.02.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Zdjęcie profilu z placu - profil REDAN SYNEGO, kolor antracyt, rdzeń brąz ciemny (zbliżony najbardziej do RAL 8019) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 28.02.2017 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) dzięki za zdjęcie dostałam jeszcze takie od sprzedawcy chyba tragedii nie ma... Edytowane 28 Lutego 2017 przez seni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 28.02.2017 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 i jeszcze białe pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 28.02.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jak dwustronny antracyt - brałbym brązJak jednostronny - biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seni 28.02.2017 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jak dwustronny antracyt - brałbym brąz dzięki za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts