HazardPL 28.02.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Witam serdecznie, przepraszam na wstępie, że może pytam o banał, albo robię to w nie odpowiednim dziale, choć mam nadzieję, że przeprosiny nie są potrzebne. Otóż robię poddasza i mam pewien problem. Otóż : 1. Wyznaczam obrys (UD30)2. Montuje poziome obrysówki później, prowadzę obrysówki po bokach ścian.3. Wyznaczam na tych bocznych co 40 cm kreski.4. Od dołu wkecam wkręty i owijam wokół nich sznurek.Sznurek idzie z linią dolną obrysówki bocznej.5. Mocuje na krokwiach grzybki , a pózniej profile.6. I profile kiedy przyłożę do łaty, poziomicy są ok, ale obrysówka pozioma jest wyżej. Gdzie leży błąd? Dawać dodatkowe sznurki do poziomych obrysów? Przepraszam, że jeszcze raz, zależy mi na szybkiej podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.02.2017 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 nie wiem o co Ci chodzi, ale nie o takie cos? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 01.03.2017 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wstaw fotkę będzie jaśniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts