konradkrk 28.02.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witam Mam dom na ktorym 10 lat temu zostal polozony styropian+siatka i klej.Od tego czasu pojawily sie rozne pekniecia siatki i kleju.Zdecydowalem sie na pokrycie go ponownie klejem siatka i tynkiem. Fachowiec zaproponowal mi tynk silikatowy firmy Rimix z 3 letnia gwarancja Co sadzicie o tym rozwiazaniu i firmie? Edytowane 28 Lutego 2017 przez konradkrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.02.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 sądzimy że to twój pracodawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 28.02.2017 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Nie bądź złośliwy jedna z iluś firm ćwicząca tynki w okolicach Krakowa. Ani lepsza, ani gorsza niż nieduży producent tynków. Pyta się co o niej sądzimy, a nie czemu uważamy że jest naj... doceń to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benchmark 27.03.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Trudno tu komukolwiek będzie Ci pomóc, jeśli to niewielki producent. Ja akurat pokładam zaufanie w większych fabrykach. Oczywiście to o niczym nie musi świadczyć. Jeśli chodzi o sprawę tynków to wybrałem produkty Foveo Tech. A ogólnie dlaczego tynk silikatowy, a nie silikonowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 28.03.2017 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 sądzimy że to twój pracodawca? Czyżby twoja konkurencja ? Przecież to tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 28.03.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Nie bardzo. Ni produkuje tynków / systemów dociepleń. Temat w PL tak popsuty jakościowo że tego nie dotykam. Jeśli ktoś pisze pierwszy post w życiu i od razu zakłada temat i pyta o konkretny produkt to śmierdzi to spamem na odległość. Bo zwykle zaraz pojawia się tłum jednopostowców bardzo zadowolonych z tegoż produktu. Zasygnalizowanie że "my wiemy" o co chodzi zwykle kończy dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 31.03.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Nie bardzo. Ni produkuje tynków / systemów dociepleń. Temat w PL tak popsuty jakościowo że tego nie dotykam. Jeśli ktoś pisze pierwszy post w życiu i od razu zakłada temat i pyta o konkretny produkt to śmierdzi to spamem na odległość. Bo zwykle zaraz pojawia się tłum jednopostowców bardzo zadowolonych z tegoż produktu. Zasygnalizowanie że "my wiemy" o co chodzi zwykle kończy dyskusje. Dobry producent tynków nie potrzebuje w ogóle reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 31.03.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 a jak poznać dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benchmark 31.03.2017 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 No to jest już kwestia doświadczenia, najpewniej również osób, które wykonywały jakieś prace tym czy tamtym tynkiem. Zresztą odnośnie tego materiału z tego co ja zauważyłem zdania są mocno podzielone co jest najlepsze. I warto rozważyć wiele za i przeciw zanim decyzja zapadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts